lørdag 22. mars 2008

Cityteppet del 2

Blomst. Denne skal det være 3 stk av
Gjærdet skal være 2 små og et stort

Det ble en kort natt. Men hva gjør vel det ...Jeg vandret ut på stabburet etter først og ha bakte en kake,tatt oppvasken, startet en oppvaskmaskin,surfet i noen blogger og spist tidlig frokost. Prøvde å sove litt på sofaen, men den gang ei. Tankene fløy av gårde til alt jeg har startet på og det kriblet i fingrene. Så inn i EQ6- skrev ut flere cityblokker og her er resultatene. Det ble 2 gjærder som er like og en blomst. Jeg papir syr og når vinklene blir så mange er det ikke enkelt å treffe alltid når en bruker kopipapir. Men løsningen var der plutselig-kalketpapir og et rissehjul på streken. Vips har du noe å legge stoffet etter på baksiden.

2 kommentarer:

  1. WOW Inger-Lise -- Jeg skjønner at jeg må legge meg på skjekene her og sy som bare det :-))

    Dagen i dag er den siste av Lent utfordringen - 40 dager med ingen starter, bare jobbings på allerede eksisterende prosjekter. Sunt det tror jeg, av og til, for nå er jeg så klar for noe nytt - både City-teppet og CWD blokker.

    SvarSlett
  2. For ein kreativitet og for ei arbeidslyst! Eg gir meg ende over!! Lukke til med cw, det blir no eit pieceofcake i forhold til mykje anna du har laga!

    SvarSlett

Hyggelige hilsner