mandag 26. august 2013

Toalettmappe

En samler pådet utroligste..... Alle farge og merkene fra leverandøren på stoffene... Nå er det blitt en toallettmappe. Men det kan nok bli  adskillig flere....Det synes  ikke i boksen at jeg har tatt noe derfra ;)

3 kommentarer:

 1. ja, det er jo det som er så merkelig: det syns ikke at vi har brukt noe! og enda kjøper vi mer stoff... men fin ble den :-)

  SvarSlett
 2. Hei!! Veldig søt!! Det gir et morsomt utrykk med disse kantene! Jeg har en del liggende jeg også. Bruker du i-pad til å blogge med?? Ha en fin dag!!:-) Anne Kari

  SvarSlett
 3. Hei igjen!! Jeg må nok kjøpe meg en printer ja:-) Men jeg kan gjøre det på jobben også, men det kunne jeg ikke skrive i bloggen. Jeg knakk den 16 delers linjalen!! Jeg fant bruksanvisningen igår da jeg skulle finne et strikkemønster. Pent i en perm!! Så da har jeg laget 3 blokker og skåret en til.
  Jeg har så lyst til å lage noe unikt!! Det er så mye ferdigtygd der ute, masse fint og fristende, men du skjønner hva jeg mener.....Jeg er halvt sykmeldt pga av venstre skulder, så jeg har plutselig litt mer tid. Men jeg går å venter på svar på MR og på og begynne med behandling. Tankene surrer mye rundt dette, så jeg trenger noe morsomt å fokusere på......Ha en fin dag, vi sees vel kanskje til onsdag? Eller skulle du på "Hytta":-) AnneKari

  SvarSlett

Hyggelige hilsner