søndag 21. mars 2010

NQF medlemsutstilling 2010

En gang må en gå over dørstokkmila og jeg gikk over min flere ganger til dette årsmøtet :) En god og litt skremmende følelse.

Jeg har blogget i 3 år nå og flere ganger har jeg tenkt at dette er det siste innlegget….legge ut WWW det du lager så andre kan følge med og vurdere det du gjør, hobbien du elsker. Men hver gang jeg har tenkt tanken så kommer feedbacken- en venninne, en ukjent quilter som legger igjen en hilsen eller en kommentar og du vet at du har vært til inspirasjon for noen der ute. Da fortsetter du å blogge. Det er det som er spennende-gi av det du har og del det med andre. Det gir utrolig mye tilbake. Dermed dristet jeg meg til en ny …..  dørstokkmil  og leverte disse to teppene til medlemsutstillingen i Tønsberg i helgen.

CIMG0181 juni_09 168

Jeg oppdaget teppene mine på noen andres blogger i kveld…. Det var noen som ble inspirert av det jeg hadde laget. It makes my day feel good:)

Til alle dere quiltere der ute……… Dere er til stor inspirasjon og dere gir skaper glede med det dere lager

Ha en flott søndags kveld

Lise

10 kommentarer:

 1. Du har virkelig mye å være stolt av. Stå på og ha tro på deg selv. Vi er vel sikkert alt for beskjedne, vi quiltere. Jeg ser så mye der ute med skyhøy kvalitet. Vi må bli flinkere til å virkelig tro at det vi driver med har verdi. Da kan vi siden formidle det videre til andre også.

  SvarSlett
 2. Heia jeg er ofte innom bloggen din men kanskje ikke så flink til å legge inn kommentar. Du lager mange nyderlige ting og det er alltid gøy å følge med på det du holder på med. På posten under har du laget et skikkerlig gladteppe, så gøy at det skal ut å reise!!
  Jeg har faktisk sjekket flypriser til Birmingham i August og tenker litt på å reise.. Jeg kom meg dessverre ikke til tønsberg i helga og jeg har vært lei meg hele helga ;-(( Jeg håper du har hatt en fin tur, jeg blir sikkert med en annen gang ;-))

  SvarSlett
 3. Du er kjempeflink:)Hilsen bloggløs quilter.

  SvarSlett
 4. Hei! Gratulerer med FLOTT resultat på NQF's årsmøte. Så moro å se arbeidene dine i virkeligheten - det blir noe annet enn "bare" på bloggen! Og ekstra artig at du skal representere i Birmingham (men det var jeg faktisk sikker på da jeg så det gule teppet på lørdag!!)

  SvarSlett
 5. To virkelig flotte quilter du hadde sendt til utstillinga. Skjønner godt at besøkende og bloggere har lagt merke til dem. Her ligger det enormt mange timer bak hver quilt. Håper du ikke legger bloggingen vekk, men fortsetter i mange år framover!

  SvarSlett
 6. Hei!! Jeg skjønner det du sier om blogginga, men det er jo du selv som har noe å melde. Du skal ikke vurdere om noen har glede av det, hvis du har glede av å blogge selv. Det er ihvertfall sånn jeg tenker. Plutselig får man tilbakemeldinger av folk som leser bloggen, og kanskje har glede av den. Men de legger ikke igjen spor!? Arbeidene du viste i helgen er kjempefine!! jeg tenker at kanskje burde flere turt å sende inn!? Meg selv innkludert. Kanskje det er på tide at Tåsen lager en utstilling igjen, det var en på Sandaker bibliotek for mange år siden..... Jeg må spørre deg om hvordan du gikk frem da du kjøpte quiltemaskin. Vurdere å kjøpe en sammen med datteren min. Det var en artig lørdag!! Jeg er utrolig glad for å ha fått det med meg!! Klem fra AnneKari:-)

  SvarSlett
 7. Dørstokker og milepæler er det mange av, både i og utenfor bloggeverdenen. Og Lisemor, det du syr er fantastisk flott! Du er dyktig! Si det til deg selv!!! Jeg har en sterk følelse av at det var fler enn "noen" som ble inspirert av å se teppene dine i helga - selv om jeg har sett dem i levende live før, skulle jeg ønske jeg kunne sett dem oppe på veggen i utstillinga! Og bloggen din er også en kilde til inspirasjon - jeg har hørt at bare omtrent 10% av de som leser blogger kommentrer, så du inspirerer sannsynligvis fler enn du er klar over ;o)

  Ønsker deg en riktig fin uke!
  Klem fra meg!

  SvarSlett
 8. Mycket vackra quiltar - bägge två! Kramar Ullis

  SvarSlett
 9. Utrolig flink du, min venn =)

  SvarSlett
 10. Hei Lise!
  Du er nok ei større inspirasjonskjelde enn du er klar over.
  Du har ein flott blogg, og lagar nydelege quiltar.
  Eg er ofte innom bloggen din (kommenterer ikkje kvar gang) og det er alltid like hyggelig.
  Stå på!

  SvarSlett

Hyggelige hilsner