fredag 16. oktober 2009

Endelig er bilen i topp form

Ja nå er bilen reparert. Endelig, og jeg noen tusenlapper fattigere :-)

Det ble noen lange timer med venting  på verkstedet i går så jeg følte jeg fortjente en tur innom Elisabeth på veien hjem….For jeg bor liksom “rett rundt hjørnet” til Lapp-Elisa . Ja sånn kjennes det ut for en som bor på landet…

Det ble en koselig jenteprat og noen deilige stoffer med i handleposen min. Det er alltid hyggelig å komme til Elisabeth og grisehuset hennes….men jammen blir det spennende når de nå begynner planlegingen av nye lokaler i skolen like ved…da blir det overnattingsplasser og kurslokaler i tillegg……..Gled dere folkens!

 ny 003 ny 004

ny 005

Jeg har jo så mange veskemønster, men fristelsen var i grunnen for stor…de trillet på en måte ned i handleposen de også…. Og tusen takk for det søte broderiet “Friends” Elisabeth.

Lise

3 kommentarer:

  1. Ser du har kommet hjem med noen riktig lekkre stoffer - alltid like morro å få godisen hjem og kunne se nøye på dem. Flotte mønsterer, gleder meg til å se hvordan vesken din blir :o)

    SvarSlett
  2. Gleder meg til å se veska ferdig! Heldige du som har en slik nabo "rett rundt hjørnet"!! Og så gøy at det går framover med longarmen!

    SvarSlett
  3. Ser ut som mye godsaker dette :-) Lykke til med sying av stoffene - skal bli gøy og se hva det blir til.

    SvarSlett

Hyggelige hilsner